O nama

20 GODINA S VAMA!

Tvrtka Susedgrad 93 osnovana je privatnim kapitalom i do danas je ostala u 100% vlasništvu osnivača i vlasnika. Prisutni smo i poslujemo na Hrvatskom tržištu više od 20 godina.

Od prvog dana primarno se bavimo strojarskim rješenjima, održavanjem strojarskih postrojenja i izvedbama instalacijskih radova na grijanju, hlađenju, plinu i vodi u domeni zgradarstva i novogradnje. Svoje klijente pratimo tijekom cijelog ciklusa od planiranja i analize do implementacije rješenja kao i u periodu nakon implementacije u vidu održavanja.

Vođeni vizijom i željom za znanjem, naše iskustvo pridonosi našoj kvaliteti i zadvoljstvu naših klijenata i partnera o čemu svjedoči i naša referentna lista. Danas se za strojarska postrojenja i instalacije postavljaju se sve viši zahtjevi koji se tiču udobnosti, ekonomičnosti i učinkovitosti. Kako bi ispunili sve zahtjeve i ostali unutar okvira isplativih za investitora, sustave je potrebno sagledati u cjelini i naći cjelovito tehničko rješenje.

Kao ponuđač cjelovitih strojarskih rješenja trudimo se biti neovisni o proizvođačima uzimajući u obzir samo kvalitetu i tehničke specifikacije te zahtjeve naših klijenata.

Na području zgradarstva i tehničkog opremanja zgrada nudimo raspon usluga:

Savjetovanje

Izrade tehničkih rješenja

Upravljanje projektima

Izvedba instalacijskih radova

Puštanje u pogon i ispitivanje

Servisi i hitne intervencije

Održavanje

SUSEDGRAD 93 d.o.o.
 
42 Ul. Milana Rešetara
10000 Zagreb
Hrvatska
 
OIB: 99460260086
 
info@s93.hr

s93 logo white

 

 

© 2016 SUSEDGRAD 93 d.o.o.

Sva prava pridržana.

 

KONTAKTIRAJTE NAS
 

+385 (1) 389 83 88

 

S93 LogoQR 2015 11 21